Breakbulk Europe: projectlading en meer!

Van 24 tot en met 26 april 2017 komt de top van de projectlading en breakbulk industrie bij elkaar in Antwerpen tijdens de Breakbulk Europe. De Antwerp Expo vormt het podium voor professionals uit de industrie die zaken doen in Europa – of dit zou willen doen.

Wat kunt u verwachten tijdens Breakbulk Europe?
In 2016 kwamen in totaal 7.600 bezoekers in contact met de ruim 400 exposanten en sponsoren die hun diensten op het gebied van projectlading en breakbulk aanbieden. In aanvulling op de mogelijkheden om te netwerken, biedt het evenement een conferentie en verschillende educatieve workshops. Een mooie gelegenheid voor bedrijven uit deze branche om hun kennis en netwerk uit te breiden.

20 tips om te netwerken: test u ze uit?
Om het bezoekers makkelijk te maken, heeft de organisatie 20 manieren om te netwerken tijdens dit evenement op een rijtje gezet. Deze kunt u lezen op pagina’s 16 en 17 van het magazine Breakbulk Europe Preview 2017.

Komt u deze tips uitproberen op de stand van ons zusterbedrijf MOL Project & Heavy Cargo (Mitsui O.S.K. Lines Group)? Onze collega’s Paul Damhuis en David Herenius staan samen met vertegenwoordigers van Mitsui O.S.K. Lines op stand 411H2. We ontmoeten u graag!

Aangenaam: MOL Project & Heavy Cargo
Sinds 2013 werken verschillende MOL collega-bedrijven samen om kennis, technologie en ervaring te delen. Deze vier bedrijven (Mitsui O.S.K. Lines, MOL Logistics, UTOC en Mitsui O.S.K. Kinkai) presenteren samen MOL Project & Heavy Cargo. Projectlading en heavy cargo / breakbulk vormen de belangrijkste thema’s van de groep. Samen bieden ze niet alleen logistieke oplossingen die aan de behoeften voldoen van de verschillende projectladingen, maar ook een breed scala aan andere diensten. Denk daarbij aan:

  • Een volledig gamma aan projectlading en heavy cargo vervoer over zee met conventionele schepen, RORO schepen en containerschepen
  • Totale logistieke diensten zoals lucht- en zeevracht, wegtransport en douane-inklaring
  • Technische diensten zoals installatie en assemblage
Share This