Koningsdag 2017 in Tilburg

 

Op Koningsdag, donderdag 27 april 2017, viert Tilburg feest met de koninklijke familie. Koning Willem-Alexander en koningin Máxima brengen namelijk een bezoek aan de viering van Koningsdag in onze gemeente. Het belooft een onvergetelijke dag te worden waarvoor vele duizenden mensen naar Tilburg komen. Een feest dat bovendien door méér dan drie miljoen televisiekijkers gevolgd wordt.

 

MOL Logistics draagt Koningsdag een warm hart toe

Als logistiek dienstverlener met haar roots (én Europese hoofdkantoor) in deze stad draagt MOL Logistics de dag een warm hart toe. Dat doen we door onze naam te verbinden aan dit historische evenement. Chris Goeverneur neemt namens ons bedrijf de honneurs waar: “Een prachtig moment om samen te komen en met andere ondernemers uit de regio te proosten op deze feestdag.”

Route Koningsdag 2017 Tilburg

Route Koningsdag 2017 Tilburg

Tilburg: stad van mensen en verbinding

Namens de Gemeente Tilburg sprak Burgemeester Noordanus de volgende woorden: “We zijn enorm blij en vereerd dat we de koninklijke familie op Koningsdag in onze gemeente mogen ontvangen. Tilburg is een stad van mensen en verbinding. We gaan er dan ook samen met, door en voor de stad een onvergetelijke feestdag van maken. Een dag waarop we laten zien wat we als stad en als regio te bieden hebben”.

Over Koningsdag

Koningsdag is een nationale feestdag op de verjaardag van Koning Willem-Alexander. Deze dag staat in het teken van nationale saamhorigheid. De dag wordt gevierd met een volksfeest met allerlei activiteiten en vrijmarkten. De koninklijke familie bezoekt ook altijd een aantal plaatsen in het land. Koningsdag heet zo sinds 2014 en wordt gevierd op 27 april, de verjaardag van Koning Willem-Alexander. De zoon van prinses Beatrix en wijlen prins Claus is sinds april 2013 Koning der Nederlanden.

De Nederlandse kantoren van MOL Logistics zijn tijdens Koningsdag gesloten. Onze collega’s helpen u graag op vrijdag 28 april 2017. Voor spoedgevallen kunt u uiteraard via onze noodnummers contact opnemen.

Share This