Uitbreiding van MOL Logistics: eerste Japanse logistieke bedrijf in Kenia

Ons Japanse moederbedrijf MOL Logistics (Japan) Co., Ltd. heeft aangekondigd dat het Europese regionale hoofdkantoor toestemming heeft gekregen van de Republiek Kenia om een ​​filiaal te openen. De beslissing van de overheid opent de deur voor het bedrijf om in juli met operationele activiteiten in de hoofdstad Nairobi te starten. MOL Logistics Holding (Europe) B.V. heeft al een Japanse medewerker toegekend: de heer Satoru Ito, die al voor ons regionale hoofdkantoor werkte. Dit is een enorme stap voor ons bedrijf om onze klanten in alle delen van de wereld te bedienen.

Uitgebreide logistieke activiteiten in heel Afrika

De MOL Logistics Group levert als eerste Japanse logistieke bedrijf kwalitatief hoogwaardige vervoersdiensten in Kenia. Denk daarbij aan luchtvracht van hoogwaardige producten van en naar Kenia, zeevracht van zware lading (inclusief fabrieksfaciliteiten en –uitrusting), wegtransport en spoorvervoer van de haven van Mombasa naar het binnenland van Afrika, overzeese verhuizingen voor leidinggevenden en ingenieurs die overzees geplaatst worden of terugkeren naar huis en andere diensten. In de toekomst is de groep van plan om het aantal vestigingen in Afrika te verhogen, op basis van het kantoor in Nairobi.

Behoeften van onze klanten

MOL Logistics werkt nauw samen met haar klanten om te voldoen aan een breed scala aan logistieke behoeften. Dit door haar logistieke netwerken wereldwijd voortdurend te ontwikkelen en uit te breiden.

Karibu, Asante Sana!

MOL Logistics Holding (Europe) B.V., Nairobi Branch

De heer Satoru Ito
sales.nairobi@mol-logistics-group.com

  • Opgericht: 25 mei 2017
  • Begin operatie (plan): 1 juli 2017
  • Activiteiten: luchtvracht, zeevracht en wegtransport, douane-inklaring, opslag, logistiek en andere aanverwante activiteiten
Share This