Transportwereld bijeen tijdens Transport Logistic 2017

Komende week vindt de grootste logistieke beurs plaats in de Messe van Munchen: de Transport Logistic. Van 9 tot en met 12 mei 2017 komen spelers uit de hele wereld bij elkaar om de nieuwste ontwikkelingen in de logistiek, mobiliteit, IT en supply chain management te ervaren.

transport logistic Logo

Meer dan 2.000 standhouders uit de transport en logistiek

Deze omvangrijke beurs vindt niet ieder jaar plaats, maar om het jaar. Meer dan 2.000 standhouders presenteren zichzelf in de 9 hallen met een totaaloppervlakte van zo’n 112.000 m2. Een flinke logistieke uitdaging dus! Iedere editie besteedt aandacht aan bepaalde thema’s die spelen binnen de transportmarkt. Dit jaar krijgt logistiek in grote steden behoorlijk wat extra aandacht tijdens het thema ‘Metropolitan Logistic’. Niet alleen op de beursvloer, maar ook tijdens het conferentieprogramma met diverse presentaties. Daarnaast ook extra aandacht voor vacatures en loopbaanontwikkeling in de markt (‘Career Day Friday’), en een apart luchtvrachtgedeelte (‘Air Cargo Europe’).

 

Komt u MOL Logistics ook als standhouder tegen?

Kort maar krachtig: nee, we hebben geen standruimte op deze beurs. Dat wil echter niet zeggen dat we niet aanwezig zijn tijdens Transport Logistic 2017. U kunt namelijk deze drie heren tegenkomen: Erkan de Moree (General Manager Warehouse & Distribution), Harold van Vugt (Supervisor Roadfreight) en Leon Leezer (Route Development Manager).

Verstevigen van ons netwerk

Erkan, Leon en Harold bezoeken Transport Logistic 2017 om de relatie met onze bestaande partners te verstevigen en nieuwe ideeën en contacten op te doen. Inspanningen die u uiteindelijk ook veel opleveren. Doordat we ons netwerk verder uitbreiden kunnen we u namelijk nóg beter van dienst zijn. Bijvoorbeeld door het aanbieden van nieuwe services, grotere bedieningsgebieden, snellere looptijden, afwijkende maten/volumes of slimmere tools die het u makkelijker maken.

Bent u ook op de beurs aanwezig en wilt u met een van de heren bijpraten? Laat het ons weten!

Share This