Spoedtransport

Express & spoedtransport

Ziet u het al gebeuren? Dat pakket met onderdelen moet overmorgen in Azië liggen, anders valt de hele productielijn stil. Of uw klant in Spanje wacht met smart op twee pallets met uw producten, die er eigenlijk gisteren moesten zijn. Dit veroorzaakt niet alleen een hoop stress, maar kost u vaak ook nog behoorlijk wat tijd. En dan hebben we het nog niet eens over de transportkosten gehad. Want spoedtransport is toch hartstikke duur? En welke koerier moet u dan benaderen? Of is in uw situatie een pakketdienst voordeliger? Een hoop vragen, die u kunt voorkomen door contact met ons op te nemen.

Voor uw internationale express- en spoedzendingen werkt MOL Logistics samen met grote internationale spelers zoals DHL, UPS, FedEx en TNT. Door onze inkoopkracht profiteert u van scherpe tarieven voor uw pakketten. Of u nu same day, next day, just-in-time of levering voor een bepaalde tijd nodig heeft. Daarnaast gebruiken wij ook de zogenaamde ‘lokale helden’ voor specifieke bestemmingen. Door het inzetten van de juiste partij op het juiste moment zorgen wij dat iedere zending met de grootst mogelijke zorg en op tijd op de plaats van bestemming terecht komt. Heeft uw zending minder haast? Dan kunt u natuurlijk rekenen op een passende ‘economy’ oplossing.

N

Profiteer van de ideale mix tussen snelheid en scherpe prijzen

N

Of u nu pakketten of meerdere pallets met spoed op hun bestemming wilt hebben

N

Uw Customer Service team helpt u de juiste keuze te maken

Dankzij een uitgekiende koeriersnetwerk biedt MOL Logistics u de mogelijkheid om ook spoedvrachten betaalbaar op hun eindbestemming te krijgen. Door middel van een gevarieerd wagenpark binnen Europa én chauffeurs die commitment met uw bedrijf hebben. Zij kennen de snelste weg in heel Europa en dat vertaalt zich in kostenbesparing in de hoogste versnelling.

Met een netwerk van ruim 350 bestelauto’s en tientallen bakwagens staan we overal in Europa klaar voor zorgvuldige verzending van uw pakketten, pallets of zelfs complete ladingen. Of het nu gaat om een transport van Duitsland naar Portugal of van Engeland naar Spanje: MOL Logistics kent de kortste weg. En de meest efficiënte! Want we hebben voor elke soort zending en elk volume het meest geschikte voertuig. De chauffeurs kennen alle specifieke eisen die onze klanten stellen aan het vervoer van hun producten en leveren maatwerk op hoog niveau. Ook indien uw goederen geconditioneerd of als gevarengoed (ADR) vervoerd moeten worden.

Ook in uw omgeving staat een wagen startklaar voor uw zending. Daarvan kunt u op ieder moment gebruik maken, want voor spoedzendingen is MOL Logistics 24/7 bereikbaar. Uw goederen halen we volgens afspraak op en komen snel op hun bestemming. Tegen sterk concurrerende tarieven en met tevredenheidgarantie. Uiteraard kunt u de status van uw zending via onze Track & Trace module op de voet volgen.

Onze specialist

Leslie Geleijns
Spoedtransportspecialist

Heeft u vragen over spoedtransport? Twijfel dan niet en neem contact met ons op! Dit kan op 013-5373 314 of snel@mol-logistics.nl.

Heeft u NU spoedtransport nodig?

Share This