Kwaliteit en service

Zekerheid en kwaliteit in service en dienstverlening

 

Natuurlijk kunt u terecht bij prijsvechters of ‘de grote jongens’. Maar vertrouwt u niet liever op de ondersteuning van een bedrijf waar u nog écht klant bent? MOL Logistics biedt méér dan een transporteur die uw zendingen van A naar B brengt. Door jarenlange ervaring, goed opgeleide medewerkers en hoogwaardige faciliteiten tillen we service naar een hoger niveau.

Met een ISO 9001-2008 certificering monitoren en controleren we onze eigen prestaties en die van onze partners. Als lid van diverse brancheorganisaties blijven we altijd op de hoogte van nieuwe regelgevingen en ontwikkelingen binnen de branche.

Bovendien ondersteunen onze eigen douanespecialisten iedere zending. Sinds 2008 is ons bedrijf AEO gecertificeerd. Dit certificaat kwalificeert ons als veilige en betrouwbare partner in het internationale goederenvervoer. Douaneafwikkelingen verlopen sneller en soepeler waardoor er minder fysieke en documentaire controles hoeven plaats te vinden.

Met de kwalificatie ‘Erkend Luchtvracht Agent’ beperken we de risico’s op vertragingen als gevolg van veiligheidscontroles van zendingen tot een minimum.

N

Kwaliteit staat voorop: we hebben niet voor niets AEO, ISO en IATA certificeringen

N

We houden duizenden verschillende items in voorraad voor onze klanten, met een nauwkeurigheid van 98%

N

Wereldwijd meer dan 110 strategische
locaties en ruim 250 kwalitatieve partners binnen handbereik: lokale,
nationale én internationale expertise

Onze specialist

MOL Logistics
Key Account Manager

Heeft u vragen over MOL Logistics? Twijfel dan niet en neem contact met ons op! Dit kan via info@mol-logistics.nl of bel naar 013-5373373.

Meer weten over onze diensten?

Share This