Gezocht: Teamleader ICT

MOL Logistics in Tilburg zoekt per direct een fulltime collega om ons ICT landschap toekomstbestendig te maken én te houden. Ben jij die teamspeler die samen met 4 enthousiaste collega’s aan de slag gaat met het vervangen en verder uitrollen van onze ICT applicaties? Aan jou de belangrijke taak om alle collega’s van onze organisatie op een professionele wijze hun werk te kunnen laten doen!

Wat ga je doen?

Als Teamleader ICT draag je zorg voor de dagelijkse aansturing van ons groeiende ICT team. Je geeft leiding aan een team dat momenteel bestaat uit 2 Software Engineers en 2 Helpdesk Members.

Daarnaast is het jouw belangrijke taak om het ICT landschap binnen onze organisatie blijvend toekomstbestendig te maken en te houden. Uitdagingen die op je pad komen zijn onder andere het vervangen en uitrollen van ICT applicaties. Ervaring met het uitrollen en integreren van applicaties in het bestaande ICT landschap alsmede ervaring met logistieke processen is een pré. Naast een HBO werk- en denkniveau heb je ook ervaring met leidinggeven aan een ICT team.

Wij zoeken naar een collega met een positief kritische instelling (HBO werk- en denkniveau). Hij/zij moet een echte teamspeler zijn met een hands-on mentaliteit. Vanzelfsprekend dien je goed op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van hard- en software.

Organisatie

MOL Logistics (Netherlands) B.V. is onderdeel van Mitsui O.S.K. Lines, een toonaangevende beursgenoteerde wereldspeler in transport en logistiek. In 1919 is de basis gelegd voor onze Nederlandse organisatie en inmiddels maken de drie kantoren in Tilburg, Schiphol en Rotterdam/Hoogvliet deel uit van het wereldwijde MOL netwerk. Op deze manier zijn wij onze klanten met lokale en wereldwijde expertise van dienst voor al hun logistieke vraagstukken.

Procedure
Herken je jezelf in dit profiel en heb je interesse in deze uitdagende functie voor 40 uur binnen een dynamisch bedrijf? Stuur dan je cv en motivatie naar:

MOL Logistics (Netherlands) B.V.
T.a.v. Saskia van Dongen
Postbus 542
5000 AM Tilburg

E-mailen kan ook: s.dongen@mol-logistics.nl.

Voor meer informatie kun je bellen met de afdeling HR & Quality op 013-5373422.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Wij maken je erop attent dat  de functie fulltime is en dat aantoonbare relevante werkervaring  vereist is. Mocht de sollicitatie hier niet aan voldoen, dan nemen we  de sollicitatie niet in behandeling.