Kwaliteit en service

Zekerheid en kwaliteit in service en dienstverlening

 

Natuurlijk kunt u terecht bij prijsvechters of ‘de grote jongens’. Maar vertrouwt u niet liever op de ondersteuning van een bedrijf waar u nog écht klant bent? MOL Logistics biedt méér dan een transporteur die uw zendingen van A naar B brengt. Door jarenlange ervaring, goed opgeleide medewerkers en hoogwaardige faciliteiten tillen we service naar een hoger niveau.

Met een ISO 9001 certificering monitoren en controleren we onze eigen prestaties en die van onze partners. Denk bijvoorbeeld aan procedures voor het afhandelen van zendingen, de opslag van goederen, schoonmaak en ongediertepreventie. Daarnaast vinden we training en opleiden van ons personeel ontzettend belangrijk. Dat houden we goed bij, zodat alle certificeringen geldig zijn en blijven. In speciale gedeeltes van ons warehouse werkt gecertificeerd personeel volgens de ISO 13485 norm en de GDP/GMP standaarden. 

Als lid van diverse brancheorganisaties blijven we altijd op de hoogte van nieuwe regelgevingen en ontwikkelingen binnen de branche.

Bovendien ondersteunen onze eigen douanespecialisten iedere zending. Sinds 2008 is ons bedrijf AEO gecertificeerd. Dit certificaat kwalificeert ons als veilige en betrouwbare partner in het internationale goederenvervoer. Douaneafwikkelingen verlopen sneller en soepeler waardoor er minder fysieke en documentaire controles hoeven plaats te vinden.

Met de kwalificatie ‘Erkend Luchtvracht Agent’ beperken we de risico’s op vertragingen als gevolg van veiligheidscontroles van zendingen tot een minimum.

Om de kwaliteit voor onze klanten te waarborgen en te blijven verbeteren, hechten we ook veel waarde aan audits. Deze audits worden zowel door een extern bureau als door onze interne kwaliteitsmedewerkers gedaan. Daarbij komen alle afdelingen volgens een roulatiesysteem aan de beurt.

N

Kwaliteit staat voorop: we hebben niet voor niets AEO, ISO en IATA certificeringen

N

We houden duizenden verschillende items in voorraad voor onze klanten, met een nauwkeurigheid van 98%

N

Wereldwijd meer dan 110 strategische locaties en ruim 250 kwalitatieve partners binnen handbereik: lokale,nationale én internationale expertise

Onze specialist

Corne Berkelmans

Supervisor HR & Quality

Heeft u vragen over MOL Logistics? Twijfel dan niet en neem contact met ons op! Dit kan via info@mol-logistics.nl of bel naar 013-5373373.

Meer weten over onze diensten?